Direktlänk till inlägg 29 april 2014
Börja med att riva 400 gram mandelmassa, blanda sedan detta med 2 äggvitor. Jag brukar blanda ihop med hjälp av matberedaren. Och sedan spritsa ut små runda kakor på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 8-10 min i 175 grader. Gör under tiden smörkrämen. Använd en matberedare och blanda ihop: 200 gram smör, 3 dl florsocker, 2 äggulor, 2 msk kakao, rivet apelsinskal från 2 apelsiner och saften från en apelsin. När bottnarna har svalnat brer du på smörkrämen på undersidan (sidan som varit ner mot bakplåtspappret.) Därefter smälter du den sorts choklad du vill doppa biskvierna i. Jag brukar använda antingen marabou eller mörk blockchoklad. Båda sorterna passar bra. Beror på vad man är sugen på!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|